YOLCULUK SIRASINDA ÇOCUĞUNUZU EMZİRMENİN İNCELİKLERİ

YOLCULUK SIRASINDA ÇOCUĞUNUZU EMZİRMENİN İNCELİKLERİ

Bebeğinizle birlikte gelen en güzel hediye, vücudunuzun bebeğinize özel ürettiği anne sütü elbette. Bu eşsiz besin, çocuğunuz katı gıdaya başlamış olsa da eşsizliğini koruyor.

 

Bebeğinizle birlikte gelen en güzel hediye, vücudunuzun bebeğinize özel ürettiği anne sütü elbette. Bu eşsiz besin, çocuğunuz katı gıdaya başlamış olsa da eşsizliğini koruyor. Anne sütü, şimdi de çocuğunuzun sağlıklı gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Üstelik, bu müthiş armağanı her an, her yerde çocuğunuzla paylaşabilirsiniz. Önerilerimiz, hayatınızı kolaylaştıracak.

 

 

Seyahat sırasında da bebeğinizi emzirebilir ya da anne sütünüzü sağabilirsiniz. Çocuğunuzu rahatsızlık duymadan emzirebilmeniz için emzirirken bir göğüs örtüsü kullanabilir, uçakla seyahat edecekseniz size daha konforlu bir alan sunacağından cam kenarını tercih edebilir ya da dilerseniz, emzirmek veya anne sütü sağmak için seyahat ettiğiniz aracın tuvalet bölmelerini de kullanabilirsiniz. 

 

 

Taşıma Yardımcıları Edinin

 

Sağdığınız anne sütünü, özel anne sütü taşıma kaplarına ya da poşetlerine koyarak yanınızda taşıyabilirsiniz. Ancak sütün bozulmaması için taşınabilir ve içine buz torbaları yerleştirilmiş soğutucularda tutmanız gerekiyor. Bu soğutucuların içinde anne sütünü 24 saate kadar taze tutabilirsiniz. Anne sütünüzü kaplara ya da poşetlere yerleştirirken üzerine tarih yazmayı da ihmal etmeyin. Böylece, kullanacağınız zaman tarih sıralamasına göre seçim yapabilir ve sütün tazeliğini kontrol edebilirsiniz.

 

 

Uçak Yolculukları İçin Öneriler

 

Uçakla seyahat edecekseniz, binbir emekle sağdığınız ve altın değerindeki anne sütünü kaybetmemek için, havaalanlarının sıvı taşıma limitlerini ve yanınızda ne kadar anne sütü taşıyabileceğinize dair kuralları mutlaka öğrenin. Kurallar gittiğiniz şehir ve ülkelerde değişiklik gösterebilir.

 

Uçak seyahatlerinde bebeğinizi kalkış ve iniş sırasında emzirmeyi tercih edin. Böylece, bebeğinizin kulaklarındaki basıncı hafifleterek acı duymasını ve rahatsız olmasını engellersiniz.

 

 

Temiz Eller

 

Yolculuk süresince kalabalıkların ve dolayısıyla bolca mikrobun barındığı mekanlarda bulunacağınız için, emzirmeden ya da anne sütünüzü sağmadan önce ellerinizi mutlaka yıkayın ya da dezenfektan sıvı ile temizleyin.

 

Eğer şahsi arabanızla seyahat edecekseniz, bebeğinizi emzirmek ya da sütünüzü sağmak için hangi noktalarda duracağınızı önceden planlayabilirsiniz.

 

İçerik Tedariği: ZNN Network www.znnnetwork.com